Kesäduunarina järjestössä

”Olen Milla ja työskentelin Warikolla kaksi viikkoa. Työtehtäviin kuului suunnitella Vekara-Varkaus -ohjelmaa. Vekaran jälkeen pääsin tutustumaan vapaaehtoistyön haasteisiin ja sen kehittämiseen. Tein ja opin kyllä myös paljon, sain paljon vapautta suunnitella itse ja tehdä itse. Vakituiset työntekijät auttoivat todella paljon aina, kun apua kysyi. Työpäivät menivät todella nopeasti. Aluksi jännitin 7.5 tunnin työpäiviä miten jaksaisi, mutta ne ei tuntuneet yhtää pitkälle.

Warikolla on aivan mahtava työilmapiiri, jokainen sai olla sellainen kun on. Työpäivien aikana pääsin suunnittelemaan Vekaraa, editoimaan, kirjoittamaan, äänittämään ja viemään pehmolelun piknikille.  Ja kirjoittamaan nettisivuille. Opin myös paljon videon tekemisestä.  

Työpaikalta eniten kaipaamaan jään työkavereita! Warikolla on hyvän rento meininki ja tulisin milloin vain uudestaan. Sai tehdä rauhassa töitä ja omaan tahtiin. Warikolla arvostetaan sellaisena kuin on, ei tarvitse olla mitään muuta. Työpaikasta jäi todella hyvä fiilis ja hyvällä mielellä eteenpäin.   

Joka aamu oli kiva herätä ja lähteä töihin. Vekara Varkauden  suunnitteleminen oli  mielekästä puuhaa ja oli kiva päästä osallistumaan siihen.”

Sydännallen kuvauspäivä on yksi Milla tekemistä videoista yhdistystalo Warikon Vekara-Varkaus -ohjelmaan. Lisää löydät https://www.yhdistystalowarikko.fi/tapahtumat-ja-ilmoittautumiset/vekara-varkaus/. Videoihin liittyvät tehtävät ovat sekä puhuttuina että ladattavina tiedostoina.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *